zazastudio.helsinki@gmail.com   |   040 835 1823

Ripsienpidennys – usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako mieltäsi joku kysymys liittyen ripsienpidennykseen? Olemme koonneet tälle sivulle meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina soittaa meille. Autamme mielellämme!

Kenelle ripsienpidennys sopii?

Ripsienpidennys on täydellinen ratkaisu sinulle, jolla on lyhyet ja vaaleat ripset. Pidennyksillä saat helposti ja nopeasti aikaan huolitellun ilmeen – ripset ovat kuin omasi, mutta pidemmät ja tuuheammat. Jos et pidä meikkaamisesta, mutta haluat silti olla huolitellun näköinen joka päivä, ripsienpidennys on juuri sinua varten.

Miten ripsienpidennys tehdään?

Ripsienpidennyksessä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja. Silmäripsiä tuuheuttavat ripsikuidut saavat aikaan näyttävän lopputuloksen, eikä ripsiväriä enää tarvita. Kuituja löytyy eri pituisia. Za-Zassa valittavanasi ovat 8 – 15mm ripsikuidut.

Mistä tiedän mikä ripsienpidennysten pituus on minulle sopiva?

Ole huoletta, me autamme sinua. Za-zan ammattitaitoinen tekijä auttaa sinua valitsemaan oikean pituuden ripsienpidennyksille. Hän suosittelee sinulle sopivaa mittaa huomioiden omien ripsiesi vahvuuden ja pituuden.

VARAA OMA AIKASI NUMEROSTA 040 835 1823

Voiko ripsienpidennysten kanssa saunoa?

Ripsienpidennysten kanssa ei suositella saunomista, sillä saunan kuuma höyry saattaa irrottaa ripsikuitujen kiinnittämisessä käytetyn liiman. Ripsienpidennysten laittopäivänä ripset tulisi pitää kuivina 12 tuntia, eikä pesua tai suihkua suositella.

Mitä kannattaa huomioida ennen ripsienpidennykseen tulemista?

Ripsienpidennykseen ja huoltoon kannattaa aina tulla meikittömänä. Jos käytät piilolinssejä, ota ne pois ennen huoltoa. Ethän tule ripsienpidennykseen, jos sinulla on silmätulehdus, allergia, vuotavat silmät tai paha flunssa.

Sattuuko ripsien pidennys?

Ripsienpidennysten laittaminen ei satu eikä tunnu epämukavalta. Ripsienpidennyksiin kannattaa kuitenkin aina varata aika alan ammattilaiselta, jolla on kokemusta pidennysten laittamisesta. Oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Jos tunnet epämukavuutta ripsien laitoin aikana, niin kerrothan siitä heti tekijälle.

Kauan ripsien pidennyksessä kestää?

Ripsienpidennys tehdään asiakkaan maatessa silmät kiinni selinmakuulla tuolilla. Silmien alle laitetaan hellävaraisesti laput, jotka estävät ripsiliiman leviämisen silmänalusten ihoon. Ensimmäisellä kerralla ripsienpidennykseen aikaa kuluu noin puolitoista tuntia ja seuraavilla huoltokerroilla noin tunti. Ripsien laiton aikana voit kuunnella rentouttavaa musiikkia tai ottaa vaikka kauneusunet.
Miten kauan ripsienpidennykset kestävät?

Ripsienpidennysten kesto on henkilökohtaista. Toisilla ripset pysyvät hyvänä kuukauden jopa kaksi, mutta toinen käy huollattamassa omiaan kahden viikon välein. Ripsien kasvuaika on noin 2-3 kuukautta riippuen henkilöstä. Yleisin huoltoväli on noin kolmisen viikkoa. Ripset irtoavat ajan myötä itsestään ja huomaat kokemuksesta mikä itsellesi sopiva huoltoväli on.

Miten ripsienpidennyksiä huolletaan?

Ripsiä kannattaa harjata niille tarkoitetulla erikoisharjalla. Pese kasvosi aina öljyttömällä pesuaineella, sillä öljy saattaa irrottaa ripsien kiinnittämiseen tarkoitetun liiman. Silmänympärysvoiteita, ripsiväriä tai ripsientaivuttimia ei kannata käyttää. Vältä myös hankausta tai ripsien tarpeetonta koskettelua. Ripsiä ei myöskään kannata harjata märkinä. Ripsiä ei koskaan tule poistaa itse – poistamiseen tulee varata aika alan ammattilaiselta.

Löysitkö vastauksen kysymykseesi? Voit aina soittaa meille numeroon 040 835 1823, autamme mielellämme!